Werkwijze

SwitchLegal combineert betrouwbaarheid met innovatieve en dynamische aanpak gericht op de steeds veranderende positie van de individuele cliënt. SwitchLegal verplaatst zich in de rol en positie van zowel cliënt als wederpartij en bepaalt hierop zijn strategie en advies. SwitchLegal neemt deel aan EU-projecten en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek in internationaal IT-recht. Onze clientenkring  is  zeer gevarieerd: van MKB tot multinational en alle particulieren ongeacht hun inkomen, dus ook  de bijstandsgerechtigde!

Ons motto: Wij staan klaar voor een ieder die behoefte heeft aan juridische bijstand. Wees welkom!

Tarieven

Voor alle cliënten met een smalle beurs vragen wij een ‘toevoeging’ aan bij de Raad voor Rechtsbijstand zodat u niet de reguliere advocaatkosten hoeft te betalen. Voor meer informatie en tarieven van de eigen bijdrage kunt u deze link raadplegen (www.rvr.org). Voor betalende cliënten zijn de kosten per uur  vanaf  EUR 140,00  exclusief BTW en 6% kantoorkosten. Wij maken geregeld vaste tariefafspraken. ‘No cure no pay’ is in principe niet toegestaan voor advocaten. Wel kunnen wij onder omstandigheden een  alternatief aanbieden waarbij een variabel, prestatiegerelateerd tarief mogelijk is.

Kantoorklachtenregeling
(behorende bij artikel 6.28 van de Verordening op de advocatuur)

SwitchLegal Advocaten hecht grote waarde aan de tevredenheid van onze cliënten. Ons kantoor zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Hieronder staat beschreven wat u dan kunt doen.

Indien u een klacht heeft en ons dat laat weten, waarderen wij dat zeer. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij alle gegronde klachten meenemen in de evaluatie van ons kantoor en onze uiterste best zullen doen om een eventuele herhaling te voorkomen.

Kantoorklachtenregeling – versie 150722

DOOR communicatie & vorm